Blylaget Idrettsforening

5-kamp 2023

Årets store 5-kamp ble arrangert lørdag 15. juli. Det var overskyet med noe regn, men det hadde ingenting å si på stemningen som alltid er på Biffens arrangementer.


Vi fortsetter med blandede lag for alle klasser. Det var rundt 45 deltagere fordelt på et barnelag, et ungdomslag og 7 voksenlag.


Banketten ble holdt inne i velhuset i år grunnet været, men styret satte opp bord, stoler og telt ute hvis noen ønsket å trekke seg ut en tur.


Vi sees neste år🙂


5-kamp 2022

Årets store 5-kamp ble avholdt lørdag den 16. juli klokken 11.00. 

Det var strålende vær og humøret var på topp hos alle.

I år kjørte vi vi blandede lag istendenfor dame- og herrelag. Det var 12 voksenlag, 2 ungdomslag og 2 barnelag. Alt i alt var det rundt 85 deltagere.

Vi var heldige med været som varte inn i kvelden.

Banketten startet klokken 19.30. Det var dekket til langbord ute der det møtte 65 stykker som koste seg reker, krabber og god drikke. 

Vi sees neste år🙂

Vi hadde åresalg der man vant flotte oljer, krus og annet lekkert.

Aksel vant for ungdomsklassen og Jon Erik for voksenklassen. Gratulerer!

5-kamp 2021

Årets 5-kamp ble avviklet 17. juli og var som vanlig en stor suksess. 

Det tradisjonelle åresalget ble ledet av Pernille Myrvold som gjorde en fantastisk jobb!

I år deltok 1 barnelag, 2 ungdomslag, 3 damelag og 5 herrelag i 5-kampen med ringspill, pilkast, fotball, boccia og kaste på boks. Gratulerer til årets vinnere som alle fikk et gavekort med 250kr!

Barneklasse: Jacob

Ungdomsklasse: Fredrik

Dameklasse: Britt

Herreklasse: Ole Marius

På kvelden ble det arrangert rekebankett der det stilte opp 64 festklare deltagere som koste seg med reker, god drikke og dans

Vi sees neste år🙂

5-kamp 2020

Årets 5-kamp ble avviklet 18. juli, og var som vanlig en suksess. 78 deltakere, med en stor heiagjeng rundt seg, kjempet om premiene i de 4 klassene.

Humøret var på topp hos alle som kom, selvom været ikke var det beste, det merket vi på is- og brussalget, mens pølser og vafler gikk unna. Iår var det mange som holdt ferie på Blylaget pga. reiserestriksjonene i forbindelse med Covid 19, og vi satte pris på at mange kom innom i løpet av arrangementet.

Det tradisjonelle åresalget, under ledelse av Jan Bjerkelund, engasjerte også stort. Vinner man ikke 5-kampen, kan man ha flaks og vinne en slant på en åre eller to. 

I år deltok 2 barnelag, 2 ungdomslag, 5 damelag og 7 herrelag. Som vanlig var de 5 konkurransene i ringspill, pilkast, kaste på boks, fotball og boccia. Vi gratulerer årets vinnere som alle ble belønnet med en gavesjekk på kr 250,- 

Barneklasse: Henrik

Ungdomsklasse: Aksel

Dameklasse: Therese

Herreklasse: Eskil

Rekebanketten samlet 50 deltakere, som koste seg med reker, godt drikke og dans til langt på natt.

Vi sees neste år🙂

Hvor mange poeng blir det mon?
Spennende innspurt
Åresalget er i gang.
Hvem mon vinner denne gangen?
Det ble delt ut gratis is til alle barn!